×
Beyin Haritaları Eğitimi
 29.01.2019 22:35:00
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 1085 kez okundu

Beyin Haritaları Eğitimi

Sorgun Gençlik Derneği (SORGED), üyelerine beyin haritaları eğitimi verdi. Eğitmen Abdülkadir Karaduman tarafından verilen eğitimde üyeler, karar verme, düşünceleri düzenleme, toplantı sırasında not tutma, etkin ders çalışma, etkin özet çıkarma, etkin sunular, planlama ve yönetim gibi konularda beynin nasıl kullanılacağını öğrendi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Halil Uğuz, gençlerin eğitimde beyin haritalarını öğrendiğini kaydetti.

Uğuz, “Beyin Haritaları; Beynin doğal öğrenme prensipleri kullanılarak oluşturulan, beynin her iki yarım küresini aynı anda uyaran ve beyinde öğrenmeyle ilgili çok sayıda snaps bağlantıları oluşturan ‘yeni bir not tutma tekniği. Beyin Haritaları ile daha zekice düşün, daha iyi yeni fikirler üret, daha hızlı öğren, daha iyi hatırla, daha iyi planla, daha iyi yönet, daha iyi öğret, daha iyi anlat, daha iyi sunular yap, daha verimli çalış ve daha iyi iletişim kurma noktasında bizlere yardımcı oluyor.

Üyelerimiz eğitimlerde konuları daha iyi ve kolay anlama, Hızlı öğrenme ve kolay hatırlama, öğrenmeye beynin her iki yarım küresini katma, öğrenme sırasında beyinde çoklu bağlar kurma, öğrenmenin eğlenceli ve zevkli hale gelmesi, hayal gücünü geliştirme, hafızada kalıcı notlar tutma, kısa sürede dersleri tekrar edebilme, etkili kompozisyonlar yazma gibi kazanımları elde ettiler.

Eğitmenimiz Abdulkadir Karadıman'a ve katılımcılarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör