×
Dolu dolu geçireceğin bir yıl olsun...
 18.08.2022 20:43:49
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 789 kez okundu
Dolu dolu geçireceğin bir yıl olsun...

Bu eğitimler, kurslar ve etkinlikler sayesinde kendini daha iyi geliştirebilir, daha mutlu hissedebilir, yeni arkadaşlıklar edinebilir, sosyalleşebilir, zamanını daha etkin kullanabilir, yeteneklerini keşfedebilir, kim bilir belki de hayalindeki mesleği yapmaya cesaret bulabilirsin.

Düzenlenecek eğitim ve etkinlikler ile kazanımları gerçekleştirmeye yönelik, gençlerin ilgi ve ihtiyaçlarının dikkate alındığı, gençlerin öğrenmelerinde aktif rol üstlenerek birbirleriyle ve eğitmenleriyle etkileşimde bulundukları, sonunda bilgiye ulaşarak ulaştıkları bilgiyi yapılandırdıkları bir öğrenme-öğretme süreci hedefliyoruz.

Faaliyetlere katılan gençlerin grup çalışmasına katılma, takımla birlikte çalışma, başkalarının fikirlerine önem verme, kendini ifade etme, sunum yapma, iletişim kurma vb. alışkanlıklar ve sosyal beceriler geliştirmeleri beklenmektedir.

Faaliyetler geliştirilirken gençlerin bireysel farklılıkları dikkate alınacak, geleneksel öğretim yöntem ve teknikleri ile birlikte interaktif, yaygın eğitim yöntemleri ve işbirliğine dayalı öğrenme yöntemlerinden yararlanılacaktır.

Eğitimleri, kursları ve etkinlikleri düzenlerken senin de fikrini almak istiyoruz. 

Bu ⏭formu doldurarak bu yıl yapılmasını istediğin etkinlikleri ve eğitimleri yazabilirsin.


Projeler ve eğitimlerimizden haberdar olmak için Telegram grubumuza katılabilirsiniz. Katılmak için lütfen buraya tıklayınız...

Bütün sosyal medya hesaplarımıza bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör