×
Hayatımızı Değiştiren Oyunlaştırma
 18.02.2021 15:33:37
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 2327 kez okundu

Pandemi günlerinde çevrim içi eğitimlerimiz devam ediyor. Sorgun Gençlik Derneği’ne Oyunlaştırma Proje Yöneticisi Ali Cevat ÜNSAL konuk oluyor.

Bir deyişe göre “Hayat bir oyun gibidir, tüm yapmanız gereken nasıl oynanacağını bilmektir”. Oyunlar günlük hayatımızın bir parçasıdır. İyi tasarlanmış oyunlar ve oyun benzeri uygulamalar iyi bir motivasyon kaynağıdır. Farklı alanlarda birçok kullanımı olan ve oyunlaştırma olarak tanımlanan bu uygulama son zamanlarda birçok kişinin ilgisini çekmiş ve bu çalışma alanına olan ilgi artmıştır.


Eğitim içeriği nedir?

  • Oyun ve oyunlaştırma ile hayatımızı değiştirebilir miyiz?

  • Spor yapabilir, zayıflayabilir veya çocuğumuza belirli alışkanlıkları kazandırabilir miyiz?

  • İş yerindeki süreçleri oyunlaştırıp çalışanlarımızın motivasyon ve performansını artırabilir miyiz?

 

Ali Cevat Ünsal kimdir?

Pazarlama, işletme ve sosyoloji eğitimleri alan Ali Cevat Ünsal, teknoloji, gıda, bankacılık, bilişim ve eğitim sektörlerinde 15 yılı geçkin deneyimleriyle iş dünyasına dair değerlendirmelerini yazdığı alicevatunsal.com.tr adresinde bir bloga sahiptir.

Peryön İK Blog yarışmasında 2 sene üst üste finalist olmuş ve birçok internet sitesi, dergi gibi sektörel yayınlara makaleler yazmıştır.

İnsan kaynakları ve eğitimci şapkasının dışında organizasyon ve kariyer danışmanlığı da yapmaktadır. Birçok kurum ve organizasyonun oyunlaştırma kurgusunda tasarım, uygulayıcı ve danışmanlık yapmıştır.

Oyun ve oyunlaştırma hakkında bir kitap projesini çok yakında hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Yaklaşık 8 yıllık oyunlaştırma (#gamification) tecrübesinin yanı sıra Uluslararası Oyunlaştırma federasyonu Gamfed'de aktif görev alıyor. Çeşitli konferans ve üniversitelerde seminerler ve Kubist Dijital Platform üzerinden online eğitimler vermektedir.

Ali Cevat Ünsal’ın web sitesi: alicevatunsal.com.tr

Ali Cevat Ünsal’ın LinkedIn hesabı: Ali Cevat Ünsal | LinkedIn

 

Eğitim Detayları:

 

23 Şubat Salı günü 20.00 - 21.30 saatleri arasında düzenlenecektir.

 

- Zoom programı üzerinden çevrim içi olarak düzenlenecektir. 

 

- Katılım ücretsizdir.

 

- Başvurular Türkiye genelinden kabul edilecektir.


Kontenjan 500 katılımcı ile sınırlıdır. Kontenjanının dolması ile başvuru formu kapatılacaktır. Dolayısıyla lütfen başvurunuzu en kısa sürede yapınız. Başvurusu olumlu olan katılımcılara etkinlik hakkında mail gönderilecektir.


Not: Katılım Belgesi verilmeyecektir.


Öğrenme sadece bir sınıfın sınırları ile sınırlı değildir. Hayat belki de en büyük öğretmendir. Hiçbir zaman yeni bir şey öğrenmek için çok yaşlı ya da çok fazla uzman değilsiniz. Yeni şeyler öğrenmek istiyorsan başvurunu bekliyoruz.


Başvuru için lütfen ▶ bu formu doldurunuz..


Projeler ve eğitimlerimizden haberdar olmak için Telegram grubumuza katılabilirsiniz. Katılmak için lütfen buraya tıklayınız...

Bütün sosyal medya hesaplarımıza bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.



Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör