×
İş Kulübü Eğitimi
 23.02.2020 22:20:38
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 3890 kez okundu

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ortaklığında Erasmus Plus KA347 Gençlik Politikaları programı kapsamında yürütülen ‘İŞ’te Genç İŞ’te Yozgat’ projesi kapsamında düzenlenen İŞ Kulübü 22-23 Şubat tarihlerinde gerçekleştirildi.

2 günlük eğitim programı ile hedef belirleme, iç motivasyon, başarı, beynin çalışma prensipleri, cv hazırlama, mülakat teknikleri , iş görüşmesi, telefon görüşmesi, işveren beklentileri, iş arama kanalları, beden dili gibi bir çok alanda aktivitelerin uygulanmasıyla kişilerin iş arama becerileri geliştirilmesi hedeflenmiştir. İş Kulübü eğitimi interaktif olarak verilmiştir.

İş Kulübünün Amacı;
*Çalışmak isteyen herkese göre bir iş olduğu fikrinin iş arayanlarda oluşturulması.
*İş arayanların öz güvenlerinin yükseltilerek açık işlere yönlendirilmelerinin kolaylaştırılması.
*İş arayanların kendi tecrübelerinden yola çıkarak iş arama stratejilerini geliştirmelerinin sağlanması.
*İş arama sürecinde oluşturdukları eylem planlarının uygulayabilmelerinin sağlanması.
*Birey olarak kendini tanımalarının sağlanması ve yapabileceklerinin onlara gösterilmesi.
İş Kulüplerinde  15  kişilik gruplarla  bir haftalık eğitim programı ile hedef belirleme, iç motivasyon, başarı, beynin çalışma prensipleri, cv hazırlama, mülakat teknikleri , iş görüşmesi, telefon görüşmesi, işveren beklentileri, iş arama kanalları, beden dili gibi bir çok alanda aktivitelerin uygulanmasıyla kişilerin iş arama becerileri geliştirilecektir.

Eğitimin düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Taner YILDIZ'a ve İş ve Meslek Danışmanı Abdulkadir Karaduman'a teşekkür ediyoruz.

Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör