×
Bu Gençlikte İŞ Var!
 9.02.2017 17:16:48
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 2404 kez okundu

Sevgili Gençler,

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! 2017 yarışma süreci başladı! Benim fikrim iş yapar! diyen tüm üniversite gençlerini 9 Ocak – 20 Şubat 2017 tarihleri arasında ekiplerini kurup, fikirlerini detaylandırarak, “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” yarışmasına katılmaya davet ediyoruz.

Bu yarışma ile temel hedefimiz, siz gençlere iş fikirlerinizi hayata geçirmenizi kolaylaştıracak kapılar açmak. Girişimcilik ruhunu hiç kaybetmemiş bir kurum olarak, geleceğin girişimcilerine kılavuz olmak.

2011 yılında pilot bir proje olarak Ankara’da başlattığımız, “Bu Gençlikte İŞ Var!”, 2016 yılında ülke çapında 70 il ve 144 üniversiteden 3195 gencin başvurduğu ve binlercesinin takip ettiği bir organizasyona dönüştü!

Bu sene bu rakamları sizlerin katkıları ile daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz. Siz de hemen şimdi, bu linke (http://www.bugenclikteisvar.com/destek) tıklayarak topluluğunuz adına yarışma sürecine destek vermek için kayıt yaptırabilir, TÜSİAD’ın sunduğu bu eşsiz deneyimin bir parçası olabilirsiniz.

Yarışma sonunda en çok başvuru yapan üniversiteye TÜSİAD Girişimcilik Bayrağı vermenin yanı sıra bu sene yarışma sürecinde en aktif çalışan öğrenci kulübü temsilcilerini İstanbul’da düzenleyeceğimiz Ödül Töreni’ne davet etmeyi planlıyoruz.

Kulübünüzün tüm üyelerini bu yolculuktan haberdar edin, bu benzersiz deneyimi yaşaması için herkesi yarışmaya davet edin. Çevrimiçi ve çevrimdışı tüm kanallarda paylaşın, fikri olan dostlarınızın girişimcilik serüveninde yepyeni bir sayfa açmalarına katkı sağlayın. Bizi web sitemiz (www.bugenclikteisvar.com) ve sosyal medya hesaplarımızdan takipte kalın! Girişimcilik serüveninizle ilgili detayları #tusiad #bugenclikteisvar hashtagleri ile paylaşmayı ihmal etmeyin!

Heyecanla bekliyoruz çünkü…

… eminiz, Bu Gençlikte İŞ Var!

Proje hakkında detaylı bilgi için:

www.bugenclikteisvar.com

www.facebook.com/BuGenclikteIsVar

www.twitter.com/genclikteisvar

https://www.instagram.com/bugenclikteisvar

http://bit.ly/BuGenclikteIsVar-LinkedIn

Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör