×
ENGELLİLER SERTİFİKALARINA KAVUŞTU
 4.02.2015 22:18:46
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 1661 kez okundu

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde Sorgun Gençlik Grubu’nun Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’na (Ulusal Ajans) sunduğu Eylem 1.2 "Engelleri Sanatla Aşıyoruz" Projesi tamamlandı.

Kursa 20 engellinin katıldığını bildiren Gençlik Grubu Lideri Halil Uğuz, “Engelleri Sanatla Aşıyoruz” projesi 12/12/2013 tarihinde tamamlandı. Proje süremiz tamamlandı ama engellilere yönelik faaliyetlerimiz devam etmektedir. Kursa 15 engellinin katıldı, her zaman engelli kardeşlerimizin kendilerini iyi bir şekilde ifade edebilmeleri için çeşitli faaliyet ve kurslarla onları engellerini aşmaya yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

Başarılı olan engelli gençlere sertifikaları verildi. Törene Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Sorgun Kaymakam Refiki Murat Acar, Yozgat İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necati Coşkun, Yozgat İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hacı Ömer Kartal, Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İl Genel Meclis Başkan Vekili Ali Ünlü, Sorgun Meclis Üyesi Memiş Yakın, Sorgun Meclis Üyesi Murat Gürbüz, Proje katılımcıları ve Ailelerin katımlıyla gerçekleştirildi.

Haber'e ulaşmak için tıklayınız...

Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör