×
Engelsiz gezdiler
 4.02.2015 22:25:26
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 1546 kez okundu

Yozgat’ın Sorgun İlçesi’nde Gençlik Grubu tarafından hazırlanarak, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları kapsamında uygulanmaya başlayan ‘Engellileri sanatla aşıyoruz’ projesi çerçevesinde çinicilik kursuna katılan engellilere yönelik bir günlük Nevşehir gezisi düzenlendi.

Sorgun Gençlik Kulübü Başkanı Halil Uğuz, Engelleri sanatla aşıyoruz projesi çerçevesinde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan çinicilik kursuna katılan engelli kursiyerlere yönelik bir günlük Nevşehir gezisi düzenlediklerini söyledi. 
Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç ve Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’in destekleri gerçekleşen geziye engelli ailelerinin de katıldığını belirten Uğuz;
“Nevşehir gezimizde Ürgüp, Göreme, Avanos, ve Üç Hisar ziyaretleri gerçekleştirdik. Bir gün sürmesine rağmen renkli bir ziyaret programı oldu. Sabahın beşinde uyanan engelli kardeşlerimizde sanki bayram sabahı mutluluğu vardı. 
Bu gezide onları biraz olsun mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere” dedi. 
Uğuz, engelli ailelerinin de katıldığı Nevşehir gezisine destek olan Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç ve Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’e teşekkür etti. 
ENGELLERİ AŞTIRAN PROJE
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'na (Ulusal Ajans) tarafından kabul edilen Eylem 1.2 Gençlik Girişimleri "Engelleri Sanatla Aşıyoruz" Projesi kapsamında Sorgun Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde çinicilik kursu devam ediyor.

Haber'e ulaşmak için tıklayınız...

Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör