×
Fotoğrafçılık Eğitimi
 24.07.2023 22:51:46
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 1018 kez okundu
Sorgun Gençlik Derneği (SORGED) tarafından açılan fotoğrafçılık kursuna gençler yoğun ilgi gösterdi.
Bu eğitimle, gençlere fotoğrafçılık başlangıç seviyesindeki bilgileri ulaştırmak, pratik çekim bilgileri vererek profesyonel makinayla veya telefon kamerasıyla fotoğraf çekebilmelerini sağlamayı amaçladık.
SORGED tarafından düzenlenen fotoğrafçılık kursu, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Yozgatlı Gazeteci ve başarılı Fotoğraf Sanatçısı Seyfi Çelikkaya'nın eğitmenliğinde gerçekleşen kurs, katılımcılara fotoğraf çekmenin inceliklerini öğretti. Seyfi Çelikkaya'nın eşsiz bilgi ve deneyimleriyle donattığı fotoğrafçılık kursunda, katılımcılar samimi ve eğlenceli bir ortamda buluştu. Yozgat Çamlığı'nın göz alıcı manzarasına karşı çekilen fotoğraflar, katılımcıların yaratıcılığını ön plana çıkardı. Eğitim sırasında çay içip sohbet eden gençler, günlük hayatın stresinden uzaklaşarak keyifli bir gün geçirdi ve birbirleriyle bol bol sosyalleşme fırsatı buldu.
Seyfi Çelikkaya ise, gençlere fotoğrafçılık konusunda bilgi aktarmanın kendisi için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı olduğunu belirtti. Gençlere sanatsal bakış açısı kazandırmayı amaçlayan Çelikkaya, böylesine verimli ve keyifli bir etkinliğe katkı sağlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Gençlerin bu tür etkinliklerle sanata ve sosyal aktivitelere teşvik etmeye ve onları geleceğin daha donanımlı ve kültürlü bireyler olarak yetişmesine katkı sağlamaya ve bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz.
Katkılarından dolayı Seyfi Çelikkaya hocamıza çok teşekkür ederiz.
Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör