×
Gençler Yarınlarını Tartıştı
 7.02.2019 21:25:00
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 1688 kez okundu

Sorgun Gençlik Derneği bünyesinde "Gençler Katılıyor Sorgun Gelişiyor" teması ile düzenlenen çalıştay her yaştan, her düşünceden gençlerin yoğun katılımıyla tamamlandı.

Sorgun’un ve gençlerin yarınlarının konuşulduğu, sorunların tespit edilerek çözümlerin sunulduğu çalıştay, ilçenin sosyo-kültürel durumu, kentsel sorunları, ekonomik sorunları, yerel yönetim hizmetleri ve gençliğin ilçenin geleceğindeki konumu üzerine yoğun tartışmalarla geçti.

İlçenin geleceğini şekillendirmek gayesinde olan gençler, ileri gitmek için dayanışmanın, üretimin, bilim ve tekniğin önemine değindiler. Sorgun’un geleceğinde kendilerinin de söz haklarının olduğunu ifade ederek, gençliğin göz ardı edildiği bir gelişimin mümkün olmadığını, bu noktada taze kan olan gençlerin potansiyelinin kullanılması gerektiğini dile getirdiler.

Çalıştayda gençlik meclisleri gibi yapılara olan ihtiyaca dikkat çekilirken, gençlerin fikirlerinin ilerlemenin anahtarı olduğu vurgusu yapıldı.

Sorgun Gençlik Derneği olarak daima yeniliğin, gelişimin, hareketin ve umudun mihenk taşı olduğuna inandığımız gençlerin daima yanındayız.

Sorgun okuyan, düşünen sorgulayan, araştıran, üreten, sentezleyen, fark yaratan, inisiyatif alan, takımın parçası olabilen takımla çalışabilen gençlerin omuzlarında yükselecektir. Bu noktada gençlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır.

Gençlerin sorun ve çözümlerinin çalıştay kitapçığında toplanarak belediye başkan adaylarına ve diğer yerel yönetim kuruluşlarına bu kitapçıklar ulaştırılacaktır.

Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör