×
Gençlik ve Gönüllülük
 6.04.2020 23:28:39
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 2147 kez okundu
Sorgun Gençlik Derneği tarafından 09 Nisan 2020 tarihinde "Gençlik ve Gönüllülük" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. 

Gönüllülük gençlerin potansiyellerinin ortaya çıkması ve de kalkınma süreçlerine dahil olmalarında önemli bir rol oynar. Genç gönüllülüğü sadece topluma katkı sağlamakla kalmaz aynı zamanda gençlerin kendilerinin de güçlenmesini sağlar. Gönüllü olarak yeni beceriler ve deneyimler kazanabilirsiniz, kendinizi daha iyi tanır, ufkunuzu genişletirken topluma da fayda sağlamış olursunuz. Çevrenizdeki sorunlardan rahatsızsanız siz de harekete geçerek pozitif çözümler üretebilir ve günlük hayatınızı anlamlı hale getirebilirsiniz. Bugün gönüllü olun ve dünyada görmek istediğiniz değişim siz olun! 

Toplantı detayları:
- Toplantı online Zoom programı üzerinden verilecektir.
- Toplantı 09 Nisan Cuma Saat:20.00-21.00 saatleri arasında verilecektir.
- Kontenjan 30 kişi ile sınırlıdır. 
- Başvurular Türkiye genelinden kabul edilecektir.
- Toplantı sonrasında herhangi bir belge verilmeyecektir.
- Toplantı ücretsizdir.

Merhabalar Ben Bilge Naz SAK,

1996 yılı Çorum/İskilip doğumluyum.Lisans eğitimimi Pamukkale Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamladım. Şuanda da Pamukkale Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Kent Çalışmaları Anabilim Dalında yüksek lisans yapmaktayım. Sivil toplumla tanışma hikayem ise üniversitenin ilk yıllarına kadar dayanıyor.Üniversite hayatım boyunca gönüllü olarak birçok okul topluluğu ve yerel inisiyatifte yer aldım.Üniversitemizde kurduğumuz Siyasal Bilimler Topluluğunun insan kaynakları departman sorumlusu olarak attığım adım beni hiç beklemediğim yerlere sürükledi. 2015 yılında Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile tanıştım.Gönüllü olarak yer aldığım mecliste önce yürütme kurulu üyeliğine devamında da 17.dönem Başkanlığına seçildim. Bu süreçlerde de Gençlik Meclisimizin akredite olduğu Eurodesk Bilgilendirme ağının Denizli İrtibat Kişiliği görevini devraldım ve hala aktif olarak yürütmekteyim. Gençlik Meclisi ve Sivil alan ile bağım aktif şekilde devam etmekte,gençlik hakları ve gönüllülük  üzerine çalışmalarımı sürdürmekteyim.
Bütün genç arkadaşlarımı gönüllü faaliyetlere katılmaya davet ediyorum! 

Unutma! “Beklersen, sadece sana geleni alırsın; ama eğer gidersen, istediğin her şeyi.” 

Başvurunu bekliyoruz..

Son başvuru tarihi: 08.04.2020 Saat: 17.00

Başvuru için lütfen tıklayınız...

Sorularınızı bilgi@sorged.org adresine sorabilirsiniz.

Lütfen Web adresimizi ziyaret etmeyi ve Sosyal Medya sayfalarımızı takip etmeyi unutmayın.
Web: www.sorged.org
Facebook/SORGED
Twitter & İnstagram: @sorged66

Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör