×
İklim Değişikliği Zirvesi Düzenlendi
 20.10.2023 20:30:36
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 451 kez okundu
Sorgun Gençlik Derneği (SORGED) koordinatörlüğünde, Yozgat Belediyesi ve Yozgat Yaşanabilir Çevre Derneği işbirliğinde 20 Ekim 2023 Cuma günü "İklim Değişikliği Zirvesi" düzenlendi.

“İklim Değişikliği Zirvesi” iklim değişikliği, çevre ve sıfır atık, konularında alanında uzman konuşmacıların, akademisyenlerin, politika yapıcıların konuşmacı olarak yer aldığı ve atölye çalışmalarının yapıldığı bu zirve ile gençlerin çevre ve sıfır atık, iklim değişikliği konularında farkındalıklarını geliştirmelerine katkı sağlandı.

Zirve programına Yozgat Belediye Başkanımız Sayın Celal Köse, Prof. Dr. Hamdi Temel, Prof. Dr. Yüksel Ardalı, Prof. Dr. Zeynep EREN, Dr. Zeynep İnanç, Yozgat İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürümüz Hakkı Yurtlu, Yozgat Bozok Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı İzzet Ünlü, Çevre Yüksek Mühendisi Ahmet FİDAN, Çevre Mühendisi Hamide Güven, Yüksek Çevre Mühendisi Nurdan Taşarsu ve Çevre Mühendisi Tolga Taşarslan katılım sağladı.

Davetimize teşrif eden Belediye Başkanımıza, İl Müdürümüze, kıymetli hocalarımıza, konuşmacılarımıza, katılım sağlayan gençlerimize ve ev sahipliği yapan Yozgat Bozok Üniversitemize çok teşekkür ederiz.
Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör