×
Doğa Yürüyüşü-Kazankaya Kanyonu
 14.11.2023 22:13:57
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 523 kez okundu
Aydıncık Kazankaya Kanyonu'nda gençlerle birlikte doğa yürüyüşü yaptık.

Çağımızın hastalıkların en başında obezite gelmektedir. Fazla kilolu olmak ve hareketsizlik yaşam ise hastalıklara yol açmaktadır. 21. yüzyılı ancak sağlıklı nesillerle inşa edebiliriz. Dolayısıyla spor aktiviteleri düzenlememiz ve gençleri harekete geçirmemiz bu noktada çok önemlidir.

Eğitime verdiğimiz önemle eş değer olarak sporu da önemsiyoruz. Sporda bir eğitim niteliğindedir. Sağlıklı bir nesil için spor vazgeçilmezdir. Gençlerimizin kötü alışkanlıklarında uzak durma, onlara yeni ufuklar açma noktasında spor çok önemli bir araç olabilmektedir. SORGED olarak gençlerimizin spor yapması için gayret ederek doğa yürüyüşleri düzenlemeye devam ediyoruz. 

Sorgun Gençlik Derneği olarak her fırsatta Yozgat’ın keşfedilmeyi bekleyen güzelliklerini gençlere tanıtmaya devam ediyoruz. İlimizin mevcut kırsal turizm alanlarıyla alternatif bir turizm merkezi olmaya adaydır. SORGED olarak, Yozgat'ın farklı mekanlarında spor aktiviteleri düzenlerken, mevcut turizm potansiyeli olan ilimizi gençlerimize tanıtıyoruz. Hafta sonu Kazankaya Kanyonu'nunda 70 gencin katılımıyla Doğa yürüyüşü düzenledik. Kazankaya Kanyonun muhteşem görsel manzarası eşliğinde gençlerimizle birlikte yürüyüş yaptık, sohbet ettik ve güzel vakit geçirdik.

Sorgun Gençlik Derneği olarak özellikle son 3 yıldır Kazankaya Kanyonunun turizme kazandırılması ve tanıtılması noktasında gençlerle birlikte birçok etkinlik ve çalıştay düzenledik. 500`den fazla gencimizle bu güzel saklı kenti keşfetmeye çalıştık. Bizler inanıyoruz ki en kısa sürede Kazankaya Kanyonu turizme kazandırılacak.
Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör