×
LİDERLİK VE TAKIM ÇALIŞMASI
 17.07.2019 22:01:00
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 2152 kez okundu

Sorgun Gençlik Derneği tarafından yürütülen, Sorgun Halk Eğitimi Merkezi ortaklığında uygulanan, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından finanse edilen PRODES programı kapsamında ‘Gençler Gelişiyor, Hayatlar Değişiyor’ isimli proje kapsamında düzenlenen Liderlik ve Takım Çalışması Eğitim çalışması düzenlendi.

Sorgun Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğuz, eğitim programı ile 17-30 yaş arası hedef kitlenin liderlik kavramı ve lider yaklaşımları geliştirerek, takım içerisinde liderlik rolü üstlenmeleri, kariyerleri için kişisel gelişimlerini, yeterliliklerini geliştirmelerinin hedeflendiğini söyledi.

34 katılımcının yer aldığı eğitim programı kapsamında, takım içinde roller, liderlik yeterlilikleri, başarı stratejileri, çatışma yönetimi oturumları interaktif yöntemler ve uygulamalar ile düzenlendiğini belirten Uğuz, “Proje kapsamında 6 eğitim daha düzenleyeceğiz. Eğitimlere 17-29 yaş aralığında yer alan tüm gençlerimiz web (www.sorged.org) ve sosyal medya sayfalarımızdan başvuru yapabilir. Eğitimlerimiz tamamı ücretsizdir.

Eğitim sonrasında gençlere Katılım Belgesi verilmektedir. Tüm gençleri eğitimlerimize bekliyoruz” diye konuştu.

Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör