×
Malta Gönüllülük Projesi Katılımcı Çağrısı
 24.11.2020
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 9538 kez okundu
Malta European Solidarity Corps (ESC) Gönüllülük Katılımcı Sonucu

Malta European Solidarity Corps (ESC) gönüllülük projesi kapsamında gelen bütün başvurular değerlendirilerek gönüllülük projesine aşağıdaki gönüllüler seçilmiştir.

1- Adnan GÜLELİ 
2- Esra BÜYÜKATEŞ
3- İsmet GÖKÇE
4- Ayşenur KORKMAZ

Seçilen gönüllülerimize gönüllülük faaliyetlerinde başarılar dileriz.

__________________________________________________________________________________________

Aşağıdaki metin 15/10/2020 son başvuru tarihli Proje ilanın duyurusudur. Başvurular sona ermiştir. Projeye şeçilen katılımcıların isimleri yukarıda yazılmıştır.

Malta European Solidarity Corps (ESC) gönüllülük projesine toplamda 238 başvuru gelmiştir. Bütün başvurular değerlendirilip, 15 Kasım'a kadar gönüllülük seçim sürecinin tamamlanması planlanmaktadır. Bu süreçte gerekli görüldüğü taktirde sizlere telefon veya mail aracılıyla ulaşılacaktır. Başvurusu olumlu olan gönüllülerle ayrıca mülakat yapılacaktır. Nihai sonuç sosyal medya ve web sayfamızdan ilan edilecektir. 

Projemize göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür eder, diğer proje ve eğitimlerimize de başvurularınızı bekleriz.

Malta Gönüllülük Projesi Katılımcı Çağrısı sona ermiştir. Son başvuru tarihinden sonra gelen başvurular dikkate alınmayacaktır. 
__________________________________________________________________________________________

Sorgun Gençlik Derneği'nin ortaklığında yürütülen European Solidarity Corps (ESC) gönüllülük projesi kapsamında 4 (Dört) gönüllü aranmaktadır. Lütfen gönüllülük projesine başvuru yapmadan önce aşağıda yer alan bilgi paketinin bütün açıklamalarını okuyunuz ve başvurunuzu öyle yapınız. 

Avrupa Dayanışma Programı – (ESC ) Programı hakkında detaylı bilgi almak için tıklayınız...

Gönüllülük faaliyetleri Ekim 2020- Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. 

Gönüllülük programı kapsamında seyahat, konaklama, yemek, yerel ulaşım, vize ve sağlık sigortanız ücretsiz karşılanacaktır. Program kapsamında günlük cep harçlığı verilecektir.

Lütfen  Europass CV  ve  Motivasyon Mektubunuzu (İngilizce) konu başlığına ESC-MALTA yazarak  esc@sorged.org adresine mail gönderiniz. SORGED sadece gönderici kuruluştur. Gönüllü seçimini Malta'da bulunan ev sahibi kuruluş yapacaktır. Ev sahibi kurum gönüllü seçiminde sizi yazdıklarınızla tanıyacaktır. Bu nedenle lütfen kendiniz hakkında detaylı, net ve doğru bilgiler verin. 

Başarılar dileriz. 😊

Son başvuru tarihi: 15/10/2020 Saat: 23.59

Sosyal medya hesaplarımızı takip eden gençlere öncelik verilecektir. 😊

Web: www.sorged.org
Facebook / SORGED
Twitter & Instagram: @ sorged66
Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör