×
Sosyal Medya Okuryazarlığı Eğitimi
 23.01.2018 00:12:50
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 1607 kez okundu

Sosyal Medya Okuryazarlığı Eğitimi Tamamladı

Sorgun Gençlik Derneği tarafından hazırlanan Sorgun Gençlik Merkezi işbirliğinde düzenlenen, T.C. İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı PRODES Programı tarafından finanse edilen "Kariyere İlk Adım" isimli projenin beşinci eğitimi Sosyal Medya Okuryazarlığı Eğitimi 20-21 Ocak 2018 tarihleri arasında Sorgun'da gerçekleştirildi.

Eğitim programı ile 15-29 yaş arası hedef kitlenin Sosyal Medya okuryazarlığı alanında bilinç kazanması, etkin ve verimli  internet kullanımına yönelik farkındalık geliştirilmesi amaçlanlandı. 

35 gencin katılımı ile gerçekleşen eğitim programında Bilgi İletişim Teknolojileri, Dünden Yarına İnternet, Sosyal Medya Nedir?, Doğru Bilgiye Ulaşma Yöntemleri, Sosyal Medya Yönetimi üzerine interaktif yöntemler kullanılarak gerçekleştirildi. Eğitim programında katılımcıların tartışma grupları, öğrenme odaklı oyunlar, grup çalışmaları gibi yöntemlerle aktif katılımı sağlandı.

Bozok Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Batuhan Kalaycı Medya icerikleri ve analizi, Bilinçaltı teknikleri, Reklam ve satis faaliyetleri, 25. Kare ve Çizgi film ve bilgisayar oyunları analizi konularında eğitim verdi.

Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör