×
Sosyal Sorumluluk Projemiz
 23.05.2015 18:45:40
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 2427 kez okundu

Derneğimiz tarafından "Oyuncağını Benimle Paylaşır mısın?" ve "Her Evden Bir Kitap" isimli Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında Sorgun’un Doğankent kasabası İlk ve Ortaokulunun kütüphanesine bin adet kitap ve okulun Anasınıfına oyuncak hediye ettik.

Sorgun Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Halil Uğuz, yaptığı açıklamada, "Oyuncağını Benimle Paylaşır mısın?" ve "Her Evden Bir Kitap" isimli Sosyal Sorumluluk projesi başlattık. Proje kapsamında kütüphanesinde kitap ve Anasınıfında oyuncak olmayan köy ve kasabalardaki okullara hediye ediyoruz.

Araştırmalarımıza göre Doğankent ilk ve ortaokulundaki kütüphanede kitap sayısının az olduğunu duyduk. Bunun üzerine temin ettiğimiz bin adet kitabı okula bağışladık. Yine aynı şekilde Anasınıfına da oyuncak hediye ettik. Projemiz kapsamında geleceğin gençleri olan çocukların kitap okuma kültürünü geliştirmek, kütüphanelerden faydalanma oranını artırmak ve kitaplar vasıtasıyla çocukların gerçek dünyadan daha zengin olan hayal dünyasına geçiş yapabilecekleri amaçlayarak bu sosyal sorumluluk projelerine devam edeceğiz” dedi.

Ayrıca dağıtılan oyuncaklarla çocuklarımızın gelişimlerine, hareketlerine düzen getiren zihinsel, bedensel ve psiko-sosyal gelişimlerinde yardımcı olan hayal gücünü ve yaratıcı yeteneklerini geliştirebileceklerini düşünüyorum. 

Projemize katkılarından dolayı Ankara Oyuncak Kütüphanesi ve Yol Arkadaşım Gençlik ve Spor Derneğine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör