×
Ücretsiz İki Eğitim
 1.12.2014 23:40:52
  SORGUN GENÇLİK DERNEĞİ
 2531 kez okundu

Derneğimiz ve Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ile işbirliğiyle düzenlenecek olan Sosyal Medya Okuryazarlığı ve Paramı Yönetebiliyorum Eğitimi 18.04.2015 tarihinde yapılacaktır.

Eğitim için en geç 15.04.2015 17.00'a kadar başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.

Eğitim ücretsiz ve kontenjanı sınırlıdır. Eğitim sonunda Katılım Belgesi verilecektir.

T.C. Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Microsoft Türkiye ve Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği toplumun farklı kesimlerinin bilgiye erişimlerini kolaylaştırmak ve Türkiye’nin e-dönüşümüne destek vermek temel vizyonu ile Türkiye’nin 81 ilinde ortak sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştirmeye devam etmektedir. Ortak olarak geliştirilen “Geleceğini Tasarla Programı” ile de eğitim, girişimcilik ve istihdam olmak üzere 3 ana odak alan üzerinde çalışmalarını sürdürmektedirler.

Geleceğini Tasarla Programı, genç gönüllülerin kendi bilgi teknolojileri uzmanlığını akran eğitimi yöntemiyle kitlelere yaygınlaştırmayı, online ve yüzyüze eğitimler aracılığıyla gençlerin kişisel gelişimlerini ve kapasitelerini geliştirilmesini desteklemeyi, İnternet Girişimciliği ve İnternet güvenliği konusunda gençler arasındaki farkındalığın arttırılmasını hedeflemektedir.

Bu hedefler doğrultusunda bugüne kadar Program altında yer alan bilenler bilmeyenlere bilgisayar öğretiyor projesi ile bilgisayar okuryazarlığı, sayısal yaşam ve internet güvenliği, web tasarım ve sosyal medya okuryazarlığı konularında projenin eğitim müfredatları geliştirilmiş; genç gönüllüler bu eğitim alanlarında eğitici olarak yetiştirilmiştir.

78 ildeki (129 kent) 1120 genç eğitmen daha fazla ihtiyaç sahibi kişinin bilişim becelerinie sahip olması için gönüllü eğitim faaliyetlerini yürütmektedir. Bununla birlikte, gençleri başarılı iş adamları ve girişimcilerle buluşturabilmek amacıyla üniversitelerde “geleceğini tasarla” konseptiyle bilişim ve girişimcilik seminerleri, girişimcilik kampları ve zirveleri gerçekleştirmektedir.

Başvuru için tıklayınız.

Copyright 2021 © Tüm Hakları Saklıdır. Web tasarım Medyatör